Pinksteren

Dit feest wordt ook wel gezien als het startpunt, de geboorte, van de kerk. Van harte welkom om hier meer over te horen in een feestelijke gezinsdienst op zondag 4 juni om 9.30 uur. Voorganger is ds. Bart Visser.

Lees meer over deze dienst

Crosspoint

Zondag 11 juni om 17.00 uur is de laatste Crosspointdienst voor de zomerstop. Thema: 'Verlos ons van het kwaad'. Gastheer is Aron Veninga. Spreker is Bart Visser.

Lees meer over deze dienst

Facebook

Bethelkerk zit op Facebook. Ga naar onze pagina en word lid van de groep. Blijf op de hoogte van de diensten, activiteiten, stel vragen, voeg events toe aan je persoonlijke pagina en nodig je vrienden uit voor deze pagina!

www.facebook.com/cgkleeuwarden

NewWine conferentie 2017

Van 22 juli tot en met 28 juli is de New Wine Zomerconferentie op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Het thema is: God in ons midden. Er zijn de hele week samenkomsten en seminars waarin het thema wordt uitgewerkt.

Ook dit jaar gaan we met een groep gemeenteleden naar deze conferentie. De hele week, of een dag. In deze week mogen we samen zingen, bidden, leren en elkaar bemoedigen.

Wil je meer weten over New Wine, of lijkt het je misschien leuk om mee te gaan? Dan nodigen we je van harte uit op de Pre-New-Wine middag op zondag 11 juni van 13.00 tot 16.00 uur. Hier kan je al je vragen stellen en deelnemers ontmoeten tijdens een American Party. De middag wordt gehouden in MFC Markant in Zuiderburen, Wite Mar 7 in Zuiderburen. 

Aanmelden kan bij Mieke Voerman of Janine Kuiken.

Heilig Avondmaal

Op zondag 18 juni vieren wij met elkaar het avondmaal. Hierin herdenken wij wat Jezus voor ons heeft gedaan. Onze fouten en tekortkomingen heeft Hij op zich genomen, opdat wij als vrije mensen kunnen leven!

Welkom in de diensten om 9.30 uur met ds. Jan Kronenberg en 17.00 uur met ds. Mark Bergsma uit Delfzijl.

Lees meer over deze viering

Diensten

28 mei 2017
09.30 uur ds. Kees den Hertog
28 mei 2017
17.00 uur ds. Kees den Hertog
04 juni 2017
09.30 uur Gezinsdienst ds. Bart Visser
04 juni 2017
17.00 uur ds. Bart Visser
Bekijk de hele agenda

Parkeren

Kom je met de auto naar de Bethelkerk? Parkeer dan je auto op het parkeerterrein van de hogeschool 'Van Hall Larenstein'. Op de Klaas Hartsweg (één straat verder dan de Huizumerlaan) is een groot parkeerterrein. Dit is een paar minuten loopafstand van de kerk. Zo voorkomen we overlast voor onze buren.

De parkeerterreinen worden met bewegwijzering aangegeven. Volg de borden "Watercampus P1 of P3".

Prekenseries

Seizoen 2016 - 2017 zijn er twee prekenseries: fundamentals en samen bidden.

Lees meer over de prekenseries.