Rommelmarkt

In het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 maart staan de tafels vol curiosa, huishoudelijke spullen, speelgoed, bloemen en ook nog wat 'rommel' klaar om leeg gekocht te worden. Ook hangen en liggen er weer mooie kledingstukken voor jong en oud. Kom ook langs!

Lees meer over de rommelmarkt

Stille Week 2018

Vanaf maandag 26 t/m zaterdag 31 maart organiseren we iedere avond om 19.30 uur (korte) samenkomsten om ons te bezinnen op het lijden en sterven van Jezus Christus. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze samenkomsten bij te wonen en stil te worden voor onze God.

Lees meer over de Stille Week

Viering Avondmaal

Op zondag 8 april vieren wij met elkaar het avondmaal. Hierin herdenken wij wat Jezus voor ons heeft gedaan. Onze fouten en gebreken heeft Hij op zich genomen, opdat wij als vrije mensen kunnen leven!

Welkom in de samenkomsten om 9.30 uur met ds. Bart Visser en 17.00 uur met ds. Herman Carlier.

Lees meer over deze viering

Naar de Tweede Kamer?!

Op woensdag 11 april organiseren we een busreis naar de Tweede Kamer. Om 09.00 uur vertrekken we met de bus richting Den Haag. Na de lunch gaan we in gesprek met CDA Tweede Kamerlid Harry van der Molen. Aansluitend is er een rondleiding door het gebouw en sluiten we af in de plenaire zaal (publieke tribune). Op de terugweg sluiten we af met een driegangendiner en verwachten rond 21.30 uur weer in Leeuwarden aan te komen. Deze dagtocht bieden we aan voor slechts € 40,- per persoon.

Niet lid van de Bethelkerk maar wel geïnteresseerd? Van harte welkom! Aanmelden kan tot en met zaterdag 31 maart via heelbethelbouwt(at)cgkleeuwarden.nl of neem contact op met Gerlof Dijkstra via (058) 266 07 29.

We zoeken een nieuwe koster

Onze huidige koster gaat met pensioen en daardoor zoeken we per 1 september 2018 een nieuwe koster/beheerder kerkgebouw voor 20 uur per week. 

Lees meer over deze vacature

Diensten

18 maart 2018
9.30 uur met ds. Bart Visser
18 maart 2018
17.00 uur met ds. Herman Carlier
25 maart 2018
17.00 uur met ds. Herman Carlier
25 maart 2018
9.30 uur met ds. Herman Carlier
Bekijk de hele agenda

Parkeren

Kom je met de auto naar de Bethelkerk? Parkeer dan je auto op het parkeerterrein van de hogeschool 'Van Hall Larenstein'. Op de Klaas Hartsweg (één straat verder dan de Huizumerlaan) vind je dit parkeerterrein. Dit is een paar minuten loopafstand van de kerk. Zo voorkomen we overlast voor onze buren.

Het parkeerterrein wordt ter plekke ook met bewegwijzering aangegeven: volg de borden Watercampus P3.