Vacature

De Bethelkerk in Leeuwarden zoekt per 1 september 2018, voor 20 uur per week, een

KOSTER/BEHEERDER KERKGEBOUW


Over de Bethelkerk
De Bethelkerk is een plek waar we God loven en dienen. We zijn een gemeenschap die oog heeft voor elkaar. Daarom is ons motto: hart voor God en hart voor mensen. Met ruim 900 leden zijn we een kerk vol activiteiten, voor jong en oud. Iedere zondag houden we twee diensten. Meer dan honderd kinderen gaan naar de kinderkerk en de crèche. Er zijn tientallen Bijbelstudie- en groeigroepen. Voor de jeugd zijn er speciale bijeenkomsten en clubs, die goed worden bezocht en ruimte bieden voor dat wat hen bezighoudt. Kortom: een actieve kerk van een levende God.

De functie
Als koster ben je een spin-in-het-web om alle activiteiten binnen de kerk mogelijk te maken. Je beheert de agenda, maakt afspraken met gebruikers van het gebouw, verzorgt consumpties (ook inkoop), zorgt dat ruimtes gereed zijn voor gebruik en verricht schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het printen van de wekelijks programmablad en ons maandelijks kerkmagazine. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine reparaties en ben je bereid om eventueel de geluidinstallatie te bedienen. Bij verschillende taken en activiteiten word je ondersteund door vrijwilligers uit de gemeente. De werktijden zijn flexibel en de uren zijn verspreid over 4 á 5 dagen per week. 

Wij vragen

  • Je bent gastvrij en geeft gasten een welkom gevoel
  • Beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen
  • Ervaring/affiniteit met een vergelijkbare functie
  • Belijdend lid van de Christelijke Gereformeerde kerk, of bereid dit te worden
  • Beschikt over een EHBO diploma (pré)
  • Je woont in de buurt van de kerk of bereid om te verhuizen naar de huurwoning, direct náást de kerk.


Aanvullende informatie
De vacature is ontstaan vanwege de pensionering van onze koster. De arbeidsvoorwaardenregeling voor de kerkelijk medewerkers van de Protestantse Kerk in Nederland is van toepassing. Meer informatie over onze kerk vind je op deze site.

Solliciteren 
Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Henk Benjamins, voorzitter Commissie van Advies, via 06 20 37 44 07. Ben je geïnteresseerd? Je motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk maandag 9 april sturen naar cva(at)cgkleeuwarden.nl.