Jeugdvereniging Vita Nova

Stukje voor op de website bij het JV-bestuur:

JV Vita Nova is dé jeugdvereniging van de Christelijke Gereformeerde Bethelkerk in Leeuwarden. De vereniging is voor jongeren van 16 tot 25 jaar. De vereniging bestaat uit een groep van ongeveer dertig jongeren die samen optrekken, gezelligheid met elkaar beleven, praten over het geloof, het geloof concreet proberen te maken op een eigentijdse manier en die meedoen aan allerlei activiteiten.

 We komen iedere zondagavond van 19.30 uur tot +/- 21.30 uur bij elkaar en daarnaast hebben we af en toe op zaterdagen activiteiten. Het seizoen begint in september en eindigt na het slotweekend in het Pinksterweekend.

De avonden worden eigenlijk altijd ingevuld door de leden zelf. De avonden zijn enerzijds bedoeld voor gezelligheid en het opbouwen van vriendschappen, anderzijds willen we graag met elkaar als jeugd gestimuleerd worden in het geloof. De avonden zijn erg divers en er is veel ruimte om een avond helemaal zelf in te vullen: praten, zingen, film kijken, of iets anders… Alles kan! Hierdoor is iedere JV-avond weer een verrassing. Nieuwsgierig geworden? Kom vooral een keer langs!

Hoi! Wij zijn het bestuur van JV Vita Nova. Als bestuur zorgen wij ervoor dat de JV op rolletjes loopt. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle avonden ingevuld worden, dat er altijd genoeg koffie, thee en koekjes zijn, maar ook dat bepaalde activiteiten georganiseerd worden en dat we als JV zichtbaar zijn in de kerk. Het bestuur bestaat op dit moment uit de volgende vier leden:

  • Voorzitter: Bernhard Last (Tel. nr. 06-28121382)
  • Vice voorzitter: Sjoerd TImmer
  • Secretaris: Gedeelde taak door Paulien Baars en Ruth Klaver
  • Penningmeester: Pieter van der Werk

Contactgegevens

Blijf op de hoogte van alle activiteiten via onze eigen Facebookpagina:  www.facebook.com/jvvitanova

Vragen? Stuur een mail naar:
jvvitanova@cgkleeuwarden.nl

Als je vragen hebt over JV of als je een keer wil komen kijken, dan kun je altijd één van ons aanspreken of gewoon langskomen!

Je kunt ons bereiken via bovenstaand telefoonnummer of via ons mailadres: jvvitanova@cgkleeuwarden.nl.

HET JEUGDHONK

Het Jeugdhonk organiseert gigantisch epische activiteiten voor jongeren van 16 tot 25 jaar. We worden wel gezien als de feestcommissie. ‘Gezelligheid, verbondenheid, gekkigheid, hilariteit en het beleven van een onvergetelijke tijd’ < Dat is ons doel en streven. Wij organiseren activiteiten met een gehalte aan vermaak waar je u tegen zegt; barbecues, uitjes, het jaarlijkse, epische nieuwjaarsgala en meer. Wij fixen dat.