Alpha Senior (60+)

Wat is Alpha Senior?

Alpha Senior is voor iedereen vanaf 60 jaar. In tien bijeenkomsten (en een dagje weg) gaat u op een heldere en aansprekende manier in gesprek over thema’s rondom het christelijk geloof, zoals: Wie is Jezus? Hoe leidt Gods ons? Bidden: waarom en hoe?

Iedere bijeenkomst begint in de ochtend met koffie met iets lekkers. Vervolgens is er een inspirerend praatje, waar u over doorpraat met andere deelnemers in een vaste kleine groep. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Waarom Alpha Senior?

Op Alpha Senior gaat u op een ontspannen en vrijblijvende manier met generatiegenoten in gesprek over levensvragen. U herkent uzelf in elkaars verhalen en maakt nieuwe contacten.

‘Ik ben blij met een Alpha speciaal voor Senioren. Je zit toch in dezelfde levensfase. Je denkt inmiddels op een andere manier na over het leven, zo in ‘de avond van het leven’. Je deelt dezelfde generatie, dingen die gebeurd zijn. Dat is toch anders.’

grandma-2198060_1280

Start Alpha Senior

Geïnteresseerd? Meldt u vrijblijvend aan bij Fia Jones, bereikbaar op 06 23 64 25 49 of gebruik de onderstaande aanmeldbutton en we laten weten wanneer we weer gaan starten.

Liever een mail sturen? Ons adres is alphasenior@cgkleeuwarden.nl