Alpha

Alpha…

Wat is Alpha? Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je op Alpha. Tijdens tien interactieve en gezellige donderdagavonden en een kort weekend ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. We gaan in maart 2022 van start en je kunt je weer aanmelden (alpha@cgkleeuwarden.nl) of via 06 10 51 18 68.

Ieder jaar gaf Caroliens vriendin haar een uitnodiging voor een Alpha. 'Carolien: “Ik heb er wel vijf gekregen maar pas toen ik in verwachting was, stond ik ervoor open. Ik wilde mijn kind iets van het christelijk geloof meegeven en ging naar een Alpha. Ik voelde me er heel welkom. Wat een leuke groep!” Tijdens Alpha leert ze God kennen, een bijzondere ontdekking. Ze vertelt er enthousiast over aan haar man. Die kan er op dat moment niet zoveel mee, maar ziet haar veranderen. Carolien: “Mijn boosheid verdween. Inmiddels heeft Robin ook een Alpha gevolgd en God leren kennen. Dat maakt voor ons leven en huwelijk een groot verschil!”

Testimonial Carolien
Carolien

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Alpha

Wil je je aanmelden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Corrie Woudstra, 058 257 16 59 of Mirjan van der Steen-Kuiphof, 06 10 51 18 68 of gebruik de onderstaande aanmeldbutton.

Liever een mail sturen? Ons adres is alpha@cgkleeuwarden.nl