Corona en de kerkWe mogen allemaal weer naar de kerk. Wat hebben we daar samen naar uitgekeken! De nieuwe maatregelen die 19 februari zijn ingegaan geven ons gelukkig weer ruimte om als gemeente en gasten samen te komen. Dit betekent dat we vanaf zondag 22 februari allemaal weer welkom zijn in de dienst. Aanmelden is niet meer nodig.

De ochtenddiensten (9.30 uur) blijven we ook online uitzenden via ons YouTube kanaal.

Iedere zondag is er om 17.00 uur ook een middagdienst. Van harte welkom!

Moet ik een plek reserveren voor de eredienst?

Nee, dat hoeft niet meer. Iedere zondagochtend om 09.30 uur en zondagmiddag om 17.00 uur ben je welkom in de kerk! Niet alleen leden maar juist ook gasten nodigen we van harte uit om te komen.

Drinken we weer koffie na de dienst?

Ja!, dat doen weer vanaf zondag 27 februari. Een prachtig moment na de dienst om elkaar te ontmoeten.

Welke voorzorgsmaatregelen nemen we?

  • Een deel van de stoelen in de kerk staat nog op 1,5 meter. We begrijpen het dat sommige mensen dit prettiger vinden.
  • We zorgen voor maximale ventilatie. Dit betekent dat het meer dan anders kan tochten in de kerk. We vragen jullie begrip daarvoor.
  • We geven geen handen.
  • We collecteren niet met de collectezakken, maar online.

Kunnen de kinderen meekomen naar de kerk?

Natuurlijk!

Er is tijdens de ochtenddiensten oppas voor de kleintjes. De kinderkerk is ook weer opgestart. Hoe meer kinderen, hoe leuker!

Mag ik meezingen met de liederen?

Het wordt weer veilig geacht om alle liederen mee te zingen. Wat geweldig om weer echt samen God de lof toe te zingen en Hem samen groot te maken met onze stem.

Ik ben snotterig maar voel me op zich wel goed. Mag ik komen?

Gezondheid voorop! Kom dan niet naar de kerk. Toegang tot de diensten kan alleen indien je geen gezondheidsklachten hebt zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest en/of koorts. Zie hiervoor de richtlijnen van het RIVM.