Crosspoint

In het leven komen we regelmatig op een kruispunt te staan. Welke weg sla je in? Wat is een goede keuze? En wat vraagt God hierin van jou? Elke Crosspointdienst staat er een praktisch en actueel thema centraal om je hierbij te helpen. Daarnaast is er veel ruimte om God te aanbidden met muziek en gebed. We hopen dat je tijdens de diensten iets van God ervaart en we willen samen nadenken over wat Jezus volgen en christen-zijn betekent in ons dagelijks leven.

Instagram
Spotify

Kun je niet wachten op de volgende dienst? Volg ons dan op Instagram via @crosspointlwd en blijf op de hoogte!

Benieuwd naar de nummers die we in de diensten zingen? Volg onze afspeellijst op Spotify.

CROSSPOINT: iedere eerste zondag van de maand om 17.00 uur!

Hieronder de data van 2020, zet ze alvast in je agenda!

 

02/02 Spreker: Jan uit de Bosch – Thema: Follow the leader
Waardoor laat jij je leiden? In je leven, in de keuzes die je maakt? Laat jij je leiden door de Heilige Geest, of is je eigen wil toch vaak sterker? Jan Uit de Bosch zal ons vertellen wat hierover in de Bijbel staat én hij legt uit wat een paperclip en een magneet met dit thema te maken hebben… Benieuwd geworden? Je bent van harte welkom!

01/03 Spreker: Bart Visser – Thema: God met ons! #hoedan
Gods aanwezigheid ervaren. Wie wil dat niet? Maar is dat iets wat je overkomt of kan je daar zelf iets aan doen? En wat nu als er dingen in je leven gebeuren waardoor je denkt? God met ons? #hoedan? De Bijbel gebruikt voor deze ervaring vaak het beeld van de woestijn. Waar het lijkt alsof Hij er niet is, komt God juist dichtbij. Wat doe jij dan?

We luisteren naar wat God belooft en hoe je dat ervaart. Herma Greving vertelt in deze dienst hoe in haar leven die woestijnervaring was en is.

05/04 Spreker: Bram Hofland – Thema: Ik ben toch niet gek?!
“Jij ziet ze zeker vliegen!”, “Ja maar als je dat gelooft, kan je net zo goed in Sinterklaas geloven” en “Ik geloof alleen wat ik kan zien”. Zomaar wat uitspraken die je kan horen als je vertelt dat je christen bent. Of misschien zijn het wel gedachten die door je eigen hoofd spoken. Geloven en bewijs, daar gaan we over nadenken in deze dienst!

03/05 Thema: Top secret
Een bijzondere dienst, die we organiseren in samenwerking met Open Doors! En meer kunnen we er niet over zeggen…

07/06 Spreker: Ton van der Wekken
06/09 Spreker: Bart Visser
04/10 Spreker: Bram Hofland
01/11 Spreker: Bart Visser
06/12 Spreker: Herman Carlier