Heel Bethel Bouwt

We verbouwen de kerk!

We zijn druk bezig met de kerkverbouwing. De eerste fase is klaar. Maar na fase 1 komen er nog twee fases. Om deze verbouw te realiseren en de gemeente er zoveel mogelijk bij te betrekken organiseren wij diverse acties om geld in te zamelen.

Rode merlot of
witte Sauvignon?

Geniet je ook van een heerlijk glaasje wijn? We hebben speciale ‘Heel Bethel Bouwt wijn’. Wordt het een rode Merlot of een witte Sauvignon? Per fles slechts € 5,95. Bestel deze heerlijke wijn via heelbethelbouwt@cgkleeuwarden.nl.


Cadeau kast

Heb je binnenkort een feestje, een poppeslok of wil je ‘gewoon’ iets geven aan een ander? In de kerk onder de trap hebben we een cadeaukast met super leuke cadeaus! En weet je wat het leukste is: er zijn cadeaus voor alle leeftijden! De opbrengst gaat naar de verbouw van de kerk.

 

Bakkers pannenkoekenmeel

Overheerlijke pannenkoeken bakken? Een pondszak meel kost € 1,50 inclusief recept om de allerlekkerste te maken! Pannenkoekenmeel verkrijgbaar in de Bethelkerk. Dat wordt smullen!

Honing

Een imker uit Friesland levert de lekkerste honing aan de Bethelkerk. Er zijn drie soorten: Honing koolzaad, honing phacelia en honing voorjaar. Per pot van 450 gram à € 5,00. Je kunt deze bestellen via g.dijkstra5@chello.nl.

Overzetten naar DVD

Liggen er thuis nog oude VHS videobanden of MP 8 videocasettes in de kast? Laat ze overzetten op DVD. Eeltje van der Wal helpt je er graag bij. Voor slechts €8,- per videoband zijn je mooie herinneringen weer af te spelen op je nieuwe apparatuur. (voorlopig max 3 banden per opgave).

Eetcafé

Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een eetcafé. Een lekkere maal voor een heerlijke prijs. Opgeven kan door een mail te sturen naar heelbethelbouwt@cgkleeuwarden.nl.