Jeugdclubs

rocksolid
Logo Solid Friends

Heb je ook altijd de balen van het maken van huiswerk? Verplicht sporten? Of folders lopen omdat je ouders dit graag willen? STOP! De vrijdagavond is jouw avond! Lekker gezellig naar één van de jeugdclubs. Rock Solid wanneer je 12 of 13 bent en Solid Friends voor iedereen van 14 en 15 jaar. Je bent ’s avonds van 7 tot 9 welkom in de Bethelkerk. We hopen je snel te zien want hoe meer jongeren, hoe gezelliger de avonden;-)

Elke dag moet je beslissingen nemen die bepalend zijn voor je toekomst. Dat geldt niet alleen voor de keuze van een richting op school en een vervolgstudie, maar ook voor je keuze voor het geloof in God. Door middel van thema’s die wij bespreken hopen we jou hiermee te helpen. Een belangrijke voorwaarde is wel dat we het leuk en gezellig met elkaar hebben! God heeft ons niet voor niets de gave van humor gegeven en wil dat we genieten van het leven. (Prediker 3:12-13).

Wat is Rock Solid?

Rock Solid is een dynamisch tienerclubprogramma. Het is energiek, afwisselend, sluit aan bij jou en helpt je ontdekken wat het christelijk geloof betekent in je dagelijks leven. Dit geldt niet alleen voor christelijke tieners maar juist ook voor je vrienden die niet in God geloven of het allemaal niet weten.

Naast de ‘normale’ clubavonden worden er het hele jaar door ook andere activiteiten georganiseerd. Dit wordt gedaan door het activiteitenteam. Ter afsluiting van het seizoen gaan we in het voorjaar op kamp! Dit is altijd een bere gezellig weekend.

1164982_38398705

Wat is Solid Friends?

Solid Friends is ontwikkeld door Youth for Christ (YfC) en in heel Nederland zijn honderden clubs actief met de programma’s van Solid Friends. Het is bedoeld voor jongeren die lid zijn van de kerk en voor jongeren buiten de kerk. De programma’s die we behandelen zijn laagdrempelig van aard waardoor ook jongeren buiten de kerk makkelijk kunnen instappen.

Daarnaast werken ze stimulerend in het opbouwen (en onderhouden) van relaties met jongeren en het vormen van een veilige groep voor de jongeren. Solid Friends biedt jongeren de ruimte om samen met hun vrienden bijeen te komen en zo een plek te hebben waar ze elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek te gaan over diverse actuele onderwerpen.

Naast de ‘normale’ clubavonden worden er het hele jaar door ook andere activiteiten georganiseerd. Dit wordt gedaan door het activiteitenteam. Ter afsluiting van het seizoen gaan we op kamp.

Chillen…

Om half negen zijn we actief genoeg geweest en gaan we met elkaar chillen in het Jeugdhonk. Er is altijd genoeg drinken en chips. Dus lekker chillen en elkaar nog beter leren kennen.

Facebook

Uiteraard hebben we ook een Facebook pagina! Hier vind je actuele foto’s, polls, krabbels en leuke filmpjes:-)

Voeg direct toe: https://www.facebook.com/rssf.leeuwarden?fref=ts