Kerst 2020 – op afstand samenDichter bij het licht
Van harte welkom!

Dichter bij het licht is het overkoepelend thema van de advents- en kersttijd dit jaar. Hieronder informatie over de online uitzendingen.

Kijk en luister mee via ons YouTube kanaal.
Wie je ook bent, wat je achtergrond is, je bent welkom om op afstand samen Kerst te vieren!

Kerst, een feest voor iedereen!

Naar welke online uitzending kijk jij komende week? Laat het je vrienden en volgers weten via Social Media. Dit is een laagdrempelige manier om je vrienden en bekenden uit te nodigen om mee te kijken naar een online uitzending. #opafstandsamen
En plaats je een bericht…? Hashtag #cgkleeuwarden ook 🙂

Kerstuitzendingen
via ons YouTube kanaal

Woensdag 23 december
15.00 uur ouderenuitzending

Donderdag 24 december
16.00 uur kinderuitzending

Donderdag 24 december
21.00 uur Kerstavonddienst

Vrijdag 25 december
10.00 uur Kerstgezinsdienst

Kerstavonddienst

Donderdag 24 december om 21.00 uur via ons YouTube kanaal

Licht in de nacht!

Wat is het favoriete kerstlied van Cambuurtrainer Henk de Jong? En wat horen zanger Stef Bos, Tweede Kamerlid Harry van der Molen, sociaal ondernemer Siebrand Wierda en dominee Herman Carlier het liefst tijdens de kerst? Ze vertellen dat tijdens de Kerstavonddienst. We horen ook wat onze gemeenteleden het liefst zingen deze dagen en welke emoties die liederen bij hen oproepen. En natuurlijk is er ook een prachtig kerstverhaal. Van harte welkom om deze dienst te volgen!

Eerste Kerstdag

Vrijdag 25 december om 10.00 uur via ons YouTube kanaal

Jezus is het ware Licht!

Kerstgezinsdienst voor jong én oud! We vieren – op afstand – de geboorte van Jezus.

Bij het kerstevangelie denken we meestal meteen aan de herder, de stal, de wijzen. De evangelist Johannes vertelt daar allemaal niet over. Hij vertelt over Kerst als Jezus die als het Licht dat God beloofd heeft in deze wereld komt. Zoals God in het begin het licht schiep voor het leven van alle mensen, zo komt Jezus nu als Gods Licht in deze wereld om te laten zien dat God het leven wil geven aan alle mensen.